Objevte naši výrobu



výroba rawfood

Všechny výrobky značky RAWFOOD jsou zpracovávány za studena nebo za nízkých teplot do 42 °C. Nejsou zahřívané na vysokou teplotu, vařené, pečené, pražené ani pasterované. Díky tomuto procesu zůstávají všechny nutriční hodnoty zachovány, stejně jako přirozená podstata surovin. Při teplotě zpracování do 42 °C nedochází k modifikaci výživných látek.

Vyrábíme své produkty z čistě rostlinných ingrediencí v bio kvalitě a dle přísných zákonných norem. Výroba je certifikována společností ABCERT dle evropských norem. BIO kvalitu zaručuje standard CZ-BIO- 002. Naše dobroty jsou přirozeně bez laktózy a bez přidaného rafinovaného cukru či umělých sladidel – jsou příjemně sladké díky cukrům přirozeně se vyskytujícím v ovoci, což zaručuje nízký glykemický index. Rovněž neobsahují žádné živočišné složky, neboť odmítáme přispívat k utrpení zvířat.